Waalre The School

In het groene Waalre ligt aan de Gestelsestraat de oude Canisius school. De school is volledig getransformeerd tot 22 luxe studio’s en appartementen. Op de oude speelplaats achter de school is een moderne nieuwbouw met 11 appartementen verrezen.

Het wooncomplex, dat uit 33 luxe studio's en appartementen bestaat, heet Canisiushof.

Voor Dutchloft staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast de keuze van bouw- en afwerkingsmaterialen denkt Dutchloft verder aan de toekomst, dankzij de zonnepanelen op dak van de nieuwbouw worden alle appartementen en studio’s voorzien van elektra, verder wordt er in het gebouw geen gas meer gebruikt. Het complex is voorzien van parkeergelegenheden zowel voor als achter het gebouw, uitsluitend voor bewoners, afgesloten met slagbomen.

Het project heeft een hoog afwerkingsniveau.

Op loopafstand van natuur- en wandelgebieden maar ook van alle winkelvoorzieningen, restaurants en met vrijwel directe toegang tot de uitvalswegen biedt een appartement aan het Canisiushof rust en comfort in een levendige omgeving.

Begin mei 2020 is dit project opgeleverd en inmiddels zijn vrijwel alle appartementen en studio's verhuurd. 

  • Diverse huurappartementen
  • Van 34 m² tot 110 m²
  • Eigen parkeerplaats
  • Winkelcentrum op loopafstand

Plattegronden & Impressies

De omgeving

In het groenrijke Dommeldal, gelegen op een paar kilometer van Eindhoven, ligt het historische dorp Waalre. Met 16.700 inwoners het heeft een gezellig dorpscentrum en een prachtige natuurlijke omgeving. Natuurpark “De Kempen” biedt een scala aan mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en voor andere recreatieve activiteiten.

Waalre is perfect gelegen; een groene oase van rust en comfort en toch binnen 10 (auto)minuten van het bruisende stadscentrum van Eindhoven. Multinationals zoals ASML en VDL, de High Tech Campus en ook TU/e zijn eenvoudig en snel te bereiken, net als natuurlijk de befaamde Tops International Arena in Valkenswaard.

Kaart is aan het laden...

Meer weten?

;