Waalre The School

In het groene Waalre ligt aan de Gestelsestraat de oude Canisius school. De school zal volledig worden getransformeerd tot 22 luxe studio’s en appartementen. Op de oude speelplaats achter de school zal een moderne nieuwbouw met 11 appartementen verrijzen.

Het wooncomplex, dat uit 33 luxe studio's en appartementen zal bestaan, gaat Canisiushof heten.

Voor Dutchloft staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast de keuze van bouw- en afwerkingsmaterialen denkt Dutchloft verder aan de toekomst, dankzij de zonnepanelen op dak van de nieuwbouw worden alle appartementen en studio’s voorzien van elektra, verder wordt er in het gebouw geen gas meer gebruikt. Het complex wordt voorzien van parkeergelegenheden zowel voor als achter het gebouw, uitsluitend voor bewoners, afgesloten met slagbomen.

Het project zal een hoog afwerkingsniveau hebben.

Op loopafstand van natuur- en wandelgebieden maar ook van alle winkelvoorzieningen, restaurants en met vrijwel directe toegang tot de uitvalswegen biedt een appartement aan het Canisiushof rust en comfort in een levendige omgeving.

Medio september 2019 zal dit project opgeleverd worden en kunnen de eerste bewoners hun sleutels in ontvangst nemen.

  • Diverse huurappartementen
  • Van 34 m² tot 105 m²
  • Eigen parkeerplaats
  • Winkelcentrum op loopafstand

Plattegronden & Impressies

De omgeving

In het groenrijke Dommeldal, gelegen op een paar kilometer van Eindhoven, ligt het historische dorp Waalre. Met 16.700 inwoners het heeft een gezellig dorpscentrum en een prachtige natuurlijke omgeving. Natuurpark “De Kempen” biedt een scala aan mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en voor andere recreatieve activiteiten.

Waalre is perfect gelegen; een groene oase van rust en comfort en toch binnen 10 (auto)minuten van het bruisende stadscentrum van Eindhoven. Multinationals zoals ASML en VDL, de High Tech Campus en ook TU/e zijn eenvoudig en snel te bereiken, net als natuurlijk de befaamde Tops International Arena in Valkenswaard.

Kaart is aan het laden...

Meer weten?

Huurinc Housing B.V.

Tel 040-7515151 Mail ons
;