Interesse in The School?

Wie we zijn Over Dutchloft

Dutchloft is een bedrijf met een klein en toegewijd team dat inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd in het aankopen, transformeren en verhuren van (desgewenst) volledig ingerichte studio’s en appartementen.

We werken in de regio van Eindhoven. Ook projecten daarbuiten hebben onze aandacht, als zij de juiste mogelijkheden bieden voor onze transformaties.

Dutchloft kijkt naar de toekomst. Duurzaamheid is een zeer belangrijke hoeksteen van hetgeen wij doen. We proberen zo energievriendelijk mogelijk te werk te gaan. Bij onze transformaties streven we ernaar om de woningen all-electric op te leveren, geen gas dus!

Binnen onze projecten staan comfort, omgeving, bereikbaarheid en milieu hoog in het vaandel. Neem eens een kijkje op de projectenpagina om een indruk te krijgen van de studio’s en appartementen die we realiseren.

Wat we doen

Leegstand van kantoren en winkels in stads- en dorpscentra komt steeds vaker voor terwijl de vraag naar betaalbare huurwoningen toeneemt. Dutchloft heeft deze gegevens samengevoegd en biedt de oplossing door leegstaande panden in eigen beheer aan te kopen en te transformeren naar zelfstandige studio’s en appartementen.

Een pand krijgt door de uitgebreide verbouwing een frisse, gemoderniseerde uitstraling en bovendien krijgt het een nieuwe, gewilde bestemming. Het straatbeeld wordt verbeterd en de nieuwe bewoners dragen bij aan de levendigheid in de buurt en de lokale economie.

;